

AGENDA Dental Technical Workgroup Meeting and Webinar Thursday, November 5, 2015 10:00 a.m. – 12:00 p.m.

Covered California Berryessa Conference Room 1601 Exposition Boulevard, Sacramento, CA 95815

https://attendee.gotowebinar.com/register/693070927399245058

	Agenda Items	Suggested Time
l.	Welcome and Introductions	10:00-10:10 (10 min.)
II.	Copay Plan Designs (Children's & Adult Benefits) • Degree of Standardization	10:10 – 10:35 (25 min)
III.	Adult Dental Benefits Discussion • Waiting Period for Major Services • Annual Limit	10:35-11:00 (25 min.)
IV.	 Children's Dental Benefit Discussion Medically Necessary Orthodontia Potential maximum out-of-pocket change & SB 639 Impacts 	11:00 – 11:20 (20 min)
V.	 Covered California for Small Business Dental Benefit Plan Design New Employer-sponsored Plan Design 	11:20-11:45 (25 min)
VI.	Next Steps	11:45 - 12:00 (15 min)

Send public comments to QHP@covered.ca.gov